eBiblio

El Departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca i la Xarxa de Biblioteques de Menorca han arribat a un acord pel qual la pàgina web del transport públic regular de Menorca: Mou-t Menorca adopti un link per poder facilitar l’accés a l’aplicació eBIBLIO.
 
D’aquesta manera es pretén facilitar l’accés a la lectura de llibres i revistes disponibles en el fons d’eBIBLIO, per part de les persones usuàries del transport públic regular de passatgers per carretera de Menorca.
 
L’accés a aquest fons es pot fer previ accés i donada d’alta a l’aplicació d’eBIBLIO. Aquesta està disponible per a telèfons i tauletes i s’hi pot accedir gràcies a la xarxa wifi gratuïta disponible a bord  dels vehicles que presten el servei regular de passatgers.
 
Tot i que les distàncies i els trajectes que es practiquen a l’illa no són excessivament llargs, el Departament de Mobilitat pretén contribuir a fer més amens i plàcids els desplaçaments de les persones usuàries d’aquest servei a part de contribuir en el foment de la lectura.
 
 

INFORMACIÓ
Què és eBiblio?
eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línia que s’ofereix a través de les biblioteques públiques espanyoles. Està coordinat i impulsat per la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària del Ministeri de Cultura i Esports en col·laboració amb els Serveis de Biblioteques de les Comunitats i Ciutats Autònomes.
Què pot trobar a eBiblio?
eBiblio compta amb una extensa col·lecció de llibres, revistes i audiollibres per a usuaris de biblioteques públiques, tant novetats editorials com clàssics i obres d’interès general, que inclouen títols de ficció i de no ficció dirigits al públic adult i infantil.
Què li ofereix eBiblio?
Pot agafar en préstec 2 documents.
El període de préstec depèn del tipus de document:
  • llibres electrònics: 21 dies
  • audiollibres: 21 dies
  • diaris
  • revistes: 48 hores
Com s’utilitza eBiblio?
Únicament ha de ser soci/a d'una biblioteca pública de les Illes Balears, conèixer les seves claus d’accés, tenir un compte de correu electrònic i un dispositiu de lectura: un ordinador, un lector de llibres electrònics, un telèfon intel·ligent o una tauleta.
Ser soci/a d’eBiblio
Si és soci/a d’alguna biblioteca pública de les Illes Balears ja és usuari/a d’eBiblio Illes Balears.
Si no ho és, pot dirigir-se a la biblioteca pública més pròxima i donar-se d’alta com a soci/a.
Conegui les seves claus
Usuari: Número de lector del seu carnet de biblioteca que li van proporcionar al donar-se d’alta al servei.
Contrasenya/PIN: La que utilitza per accedir al OPAC de la seva biblioteca o la que li van proporcionar al donar-se d’alta al servei.
Si no se’n recorda de la seva contrasenya, pot obtenir-ne una nova.
El seu compte de correu
El compte de correu que va proporcionar a la seva biblioteca o el que comuniqui quan es doni d’alta al servei serà el mitjà de comunicació del servei eBiblio.
Si no recorda el compte amb què es va inscriure o ja no està actiu, pot dirigir-se a ebiblioteca@bibliotecapalma.com.
El seu dispositiu de lectura
Pot obtenir informació sobre l’ús d’eBiblio en cada dispositiu a l’apartat ”Dispositius compatibles” de la Guia d’ús.
Més informació sobre el servei a ebiblioteca@bibliotecapalma.com.

   
 
MOU-T Menorca és el nou portal de la Conselleria de Mobilitat del Consell Insular dissenyat per oferir a l’usuari tota la informació sobre carreteres i busos de Menorca. Un únic espai on trobar tot el que necessites saber per moure’t per l’illa.      
cime biosferamenorca menorca
autosfornells tmsa bus.e-torres


Copyright © 2018 – Consell Insular de Menorca
Seu electrònica del Consorci de Residus i Energia de Menorca. Accedir